loader image

BRANDING ACADEMY

La întrebarea „ce?” răspundem cu ce avem: un produs, un serviciu sau prin propria noastră persoană, însă pentru întrebarea „cum?” răspunsul devine mai complex. Avem nevoie de o strategie, despre modul în care transmitem ceea ce avem, felul în care valorificăm și scoatem în evidență atuurile. Așadar avem nevoie de un proces de branding pentru brand-ul la care facem referire.

Branding Academy oferă un curs complet, abordat într-o manieră interdisciplinară destinat tuturor celor atrași de acest domeniu, fie că ne referim la cei proaspăt inițiați în domeniu, fie experților din diferite arii de activitate.

Cursul vizează formarea unor specialiști în branding prin prezentarea conceptelor componente ale acestuia, de grafică și desgin, de comunicare, de marketing printr-o abordare psihologică integratoare. Structura cursului însoțește cursantul de la întelegerea fundamentului brandingului, la dezvoltarea acestuia, implementarea și lansarea, până la comunicarea și promovarea acestuia.

Se pot înscrie la acest curs toți absolvenții de studii superioare care doresc să afle felul în care un brand te reprezintă și devine reprezentativ.

(Detalii în curând)

error: Content is protected !!