loader image

Termeni și condiții

Adresa site-ului web este: https://psyperiu.com, acesta fiind proprietatea societății PSYPERIU MENTALITY S.R.L., persoană juridică având cod unic de înregistrare 42225009, înmatriculată ONRC sub nr. J23/557/2020, denumită în continuare PSYPERIU.

 

Politica de Confidențialitate

PSYPERIU se obligă să vă protejeze datele și să vă respecte intimitatea. Datele personale subscrise (în caz că acestea există) pe acest site vor fi utilizate strict în scopurile menționate, sau în alte scopuri, dar în acest ultim caz, doar cu acordul dumneavoastră prealabil.

De asemenea, serverul nostru înregistrează adresele IP ale tuturor vizitatorilor. Înregistrarea adreselor IP permite doar stocarea informațiilor care privesc strict data, ora și durata vizitelor efectuate de către un anumit computer. Compania noastră folosește acest tip de informații doar pentru evaluarea și îmbunătățirea site-ului.

Aveți dreptul să solicitați o copie a tuturor informațiilor despre dumneavoastră pe care le deținem (în caz că acestea sunt colectate), și, de asemenea, să cereți corectarea acestor informații sau ștergerea lor. Aceste solicitări, precum și orice alt fel de întrebări sau comentarii privind protecția datelor sunt binevenite și ni le puteți adresa prin formularul de contact.

 

Politica privind Cookies

Avem acces, de asemenea, la informații privind utilizarea site-ului, informații care sunt stocate pe hard disk-ul computerului dumneavoastră cu ajutorul unor fișiere de tip „cookie”.

 

Mesaje electronice nesolicitate

Publicarea adreselor electronice pe acest site se face strict în scopul comunicării profesionale și nu trebuie să fie înțeleasă ca un acord de a primi mesaje electronice nesolicitate.

 

Drepturi de autor

Drepturile de autor asupra conținutului acestui site aparțin companiei PSYPERIU și celor autorizați de către aceasta. Copierea, transmiterea sau distribuirea conținutului este interzisă ȋn lipsa acordului scris al PSYPERIU.

 

Trimiteri și acuratețea informației

PSYPERIU oferă celor interesați permisiunea de a face trimiteri la acest site ȋn mod liber. PSYPERIU se obligă să ȋnlăture neȋntarziat de pe site orice trimitere, ȋn cazul ȋn care această acțiune este solicitată de către entitatea la care se face trimitere.

De asemenea, PSYPERIU își rezervă dreptul de a modifica structura și conținutul domeniului web în orice moment sau interval de timp, având dreptul de a întrerupe sau supenda oricare din serviciile puse la dispoziția utilizatorilor paginii web, fără vreo notificare prealabilă.

 

Legislația aplicabilă

Aceste informații și orice fel de aspecte privind acest site se supun rigorilor legislației române.

error: Content is protected !!