loader image

Concept

Pasiunea pentru psihologie ne-a făcut să o studiem și să o descoperim… Din punctul nostru de vedere, psihologia se regăsește în toate aspectele vieții, deoarece ea este cea care stă la baza deciziilor și acțiunilor noastre. Înțelegând structura care stă la baza unei acțiuni, te poate ajuta să te raportezi adecvat situației. Totodată, înțelegând nevoia și scopul, te poți adapta contextului.

Psihologia este despre capacitatea de a privi în profunzimea lucrurilor și de a-ți forma o imagine globală asupra unui subiect. Psihologia te ajută să integrezi experiențele trăite și să funcționezi la potențialul cel mai ridicat.

Psyperiu își propune să aducă psihologia mai aproape de oameni, printr-o manieră deschisă și dinamică, care să susțină formarea unor principii sănătoase. Elaborarea unor strategii psihologice și implementarea acestora în business sau în viața personală, reprezintă direcții de bază de la care pornim activitățile noastre.
Serviciile noastre sunt implementate pe nevoile specifice ale fiecărui client, în urma unor procese consultative, devenind astfel un partener care ajută la integrarea elementelor componente pentru a funcționa ca un întreg, susținând un climat echilibrat și asumat.

Societatea actuală a înțeles că funcționalitatea ei depinde de buna funcționare a fiecăruia dintre membrii componenți. Procesul de învățare continuă, dezvoltarea unor abilități noi, trăirea unor experiențe de viață, sunt niște investiții pe care majoritatea le facem sau le dorim pentru propria persoană. Uneori găsim răspunsurile de care avem nevoie într-o carte, alteori căutăm specialistul potrivit pentru a rezona cu el, iar alteori ne dăm seama că soluțiile au fost mereu în noi.

Psyperiu a apărut ca umare a nevoii și a dorinței constatate în societate de a avea acces la informații psihologice de calitate și de a putea aplica într-un mod practic diferite concepte psihologice, pentru a ne asigura o bună funcționalitate psihică și fizică.

Fericirea nu este alcătuită din realizările pe care le avem, nici din bunurile pe care le deținem, ci din felul în care știm să ne bucurăm mereu de tot ceea ce avem.

© 2020 Psyperiu
Implementare & Design - PlaySolutions
error: Content is protected !!